Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tung kärlek

plötsligt styrs jag av allt du säger, allt du gör,
jag går med försiktiga steg så jag inte klantar mig,
så jag inget förstör.

du kom från ingenstans och tog mig intill dig
tätt, du säger att saker jag gör är varken fel
eller rätt, du tycker jag är bra för att jag gör
saker på mitt sätt.

i min drömmar ligger du och ler när jag kluddrar på min pappers servett,
räknar varandras andetag och smeker varandra lätt,
varför är allt fel men med dig så rätt.
I mina drömmar håller du mig så nära,
i drömmar kan inget gå fel i dom är vi så kära.

Måla mina känslor blandade me dina,
jag lovar jag ska ta allt de hemska och gör
de till det fina


min romeo, ge mig de vingar du stal den dag vi träffades ensama
till svars, det var du jag och den dolda kärleken vi
burit på igenom de vägar vi aldrig riktigt funnit,
trots att vi sprungit är den riktiga kärleken
något vi aldrig hunnit.




Fri vers av la paz
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la paz
la paz