Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3 (Något reviderad.)


Sång 4

Såsom dagg
och dis
kommer jorden
när
viskar och vänslas
under täcket
hennes
huden fuktar
med dropparna
sina

Så blir också
vår stund
av närhet
skyld



























































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP