Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis

Tog av dig dina trosor

smekte din nakna hud med rosor

fick en smak av paradis




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 289 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-08-24 22:19



Bookmark and Share


  PPQ
I bland ola är du oslagbar. Grattis till redaktionens val och tack för alla dessa år som du underhållit oss läsare, hoppas det blir många fler.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan