Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


"Jag ska finna ved till min eld"

Det var inte några ord som sårade.
Det var tystnaden, det som aldrig blev sagt.
Det var den totala avsaknaden av empati som högg,
grymheten i hela situationen.
Det kunde göras snyggare, men du saknade fingertoppskänsla.
Och din själ var dränkt i brännvin.
Men jag ska resa mig, ska inte ta några sparkar.
För jag har en inre glöd som jag vet kan brinna starkt.
Och jag kommer att finna ved till min eld,
om jag letar långt inne i vråna.







Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 19:18



Bookmark and Share


    imnotfinished
ooh gillar den starkt!
2009-01-20

  Jazz-75
You go girl!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP