Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


"Jag sitter allena när korthuset rasat"

Jag sitter allena när korthuset rasat,
fördärvad, utblottad och med krossad vardag.
Jag sopar upp korten men kan inte än bygga.
de får lov att samla damm, då blir alla trygga.

En del av korten är kantstötta och kan ej användas mer,
det är de kort som stod underst och fick hålla upp en del.

De får ligga på hög tills jag åter funnit mod.
Eller tills jag lagat de kort som återstod...




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2009-01-12 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP