Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3. (Något reviderad)


sång 5

Såsom gräset
svalkar
fötterna dina
skyddar
likt en gudsmantel
jorden
den heta

Så kan du
skugga och svalka
min själ
med orden
dina


































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP