inspirerad av Osho
www.osho.com" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Osho
www.osho.com



Försvinnandet av J A G är Oskuld





Att låta sej falla ner i Tystnaden.

Ner i någonting oerhört mycket Större.

Sluta slåss.

Bara låta Styrkan sjunga & verka.

Följ Gravitationen djupare mot Ljuset.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 23:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Låter som en bra ide....
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP