Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad sa doktorn ?

Det finns
dagar då
man lockas
att dricka alldeles
för mycket

Dagar då
doktorns rekommendationer
är värt
lika mycket
som en femtioöring

lyxvaruhuset
harrods

Dagar då
dimman är
det enda
som räddar
dig från
en alltför tidig död

Dagar

dagen efter
slår
som Ingo - Floyd
i sina bästa dagar
och sängen
är en livbåt
man ej bör lämna

Skepp ohoy
igår var det skoj

Landkrabban
är
strandad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan