Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du frågar om barndomen tagit slut

om jag bara kunde skriva sådär
vackert och melodiskt
skulle jag
som i hårda droppar av
svart kåda
i en
barnagom
under sommarens första groblad och skrubbsår
rena dig

när du frågar vilset om barndomen tagit slut




Fri vers av Iskub
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-08-25 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iskub