Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ljus

Jag släckte lampan och du kom tillbaka.
Nu går vi här i mörkret och känner på varandra.
Det är lika bra det eftersom
ingen av oss
kunde se något.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-14 22:53



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Förträfflig!
2009-04-05

  Maria Natasja
Ah! Bra!!!!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson