Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovmorgon ?

Plötsligt
förstår
jag att jag tillhör
mellanklassen

Mitt i en varubutik
bland skrikiga barn
och trötta föräldrar
slår insikten mot mig
som en
sprängd ballong

Det finns människor
som inte ens
handlar själv,
dom är rika
eller sjuka

Jag trivs nog rätt så bra i mellanklassen,
men en sovmorgon skulle inte
vara helt
fel




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-08-25 22:43



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Amen.Så väl beskrivet.Så jag.Så skönt.Femma.
2005-08-26

  ia VIP
Helt underbart.. precis så är det.
/ia
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan