Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ljus står klart i min hall


Imorgon 16/1-09

Det är så många känslor som jag
inom mig har

imorgon då jag från jobbet kommer
hem ska jag stanna till vid
kyrkogården

mina steg ska bära iväg till minneslunden
för att tända ett ljus

ett ljus för min far då han skulle fyllt
år

det jag ska säga då jag tänder ljuset
är att Gaby har det bra

det är den svarta lilla pudeln han lämnade
kvar

Kommer det tårar så får dom rinna men
jag ska stå kvar en stund och bara se mig
omkring i den vackra minneslunden

090115




Fri vers av sajo
Läst 167 gånger
Publicerad 2009-01-15 18:04



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Sorgligt och mycket känslor känner jag här

mvh Anna-Karin
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo