Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallkyleröda som kysser kinden

Som det kallkyleröda som kysser kinden
dagar utan nummer
då vintern inte blivit vår

så fattar kärleken min hand
snirklar våra händer runt varandras
och möter min flyktiga själ
i kallkylerött

Jag vet hur den stavas,
vet hur den känns

och en dag kanske jag tycker mig förtjäna
annat än tuggmärken i svanken

en dag ska jag svepa det över hela min värld
och låta den bli
het, varm och röd




Fri vers av Tina-sol
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol