Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är guld

hon och jag
är lika
det är så enkelt

jag och hon
behöver varandra
det är så enkelt

hon och jag
vi krossar imperialismen
tillsammans ska vi slå hårt

inget ni säger betyder nått för oss




Fri vers av Nikanor
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-08-26 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor