Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska någon, som att gå på fest. Du går med raska nästan euforiska steg mot förfesten, en härlig kväll! Festen är trevlig. Utan att man vet av det smyger sig slutet på, för mkt att dricka. Kryp in i din dunjacka igen o gå ensam hem i vinternatten.


Att va med dig, som en fest..

Ditt sinne är stängt o din kyss är tom. Står utanför och knackar på.
Din rygg mot mig, kvävd gråt. Älska mig!
Bakom din lins i en mörk låda, hur kan jag nå dig?
Som en livlös bild utan låga.

Ett skal blir till en järnport

tomt mörker, vad var sant
Ditt ord enas inte med din kropp, ditt öga förmedlar vad dina läppar inte kan.
Saknad, saknad

Ett skal vid min sida som dränerar mitt liv

Bankar förtvivlat på, skriker o sparkar, öppna!!!

Det är försent din kärlek tycks vara borta




Fri vers av TigerFisk
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-16 19:59



Bookmark and Share


  Laijza
Ingressen stör lite innehållet. Less is more:-)
Jag brukar oftast läsa texten högt (i huvet, jaja jag vet det är inte högt) Var inte rädd för att pausa, byt rad, skrippa punkterna de är skräp bara.
Hitta tempot i texten så är det bara att hoppas att alla andra hittar samma tempo ;-)
Pözz
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

TigerFisk