Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låg nivå men skönt att inte vara så jäkla ambitiös...


Din jävla skit du är inte värd ett drit....

Hahahahahahaa ett gapskratt, Vilket Jävla spratt! Lurad lätt som ett barn, han spann på mitt medlidande, DEN JÄVLA karln.
Gör om o gör rätt, Vilken sabla sprätt.

Arg så det kokar, i halsen det "tjokar" en pulserande känsla, du kommer ut som en kaskad kräkning, varm av min agression för att sedan bli kall då den lämnas på golvet i avsky..

Hahahaha skrattar så det ekar, så lätt du är mätt!! Mätt o värderad, du är den siste som gör mig förnedrad!!!

Ditt as du kan haèt du är som en droppe i havet!





Fri vers av TigerFisk
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 22:25



Bookmark and Share


  Laijza
Mycket ilska, men sorg mellan raderna. Hur man får ihop allt till poesi är inte lätt. Välj fragment av alla känslor och bygg upp en ny värld av dem..
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

TigerFisk