Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon dikt / 9

Väckt
av lust
släckte din törst

Nu smakar
kaffet
gott




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 09:21



Bookmark and Share


  Svartsilver
härligt
2009-01-18

  Maria Natasja
Ah! bra!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan