Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det ljusare inuti

Mörkare toner i håret,
ljusare inuti

lyfter hon sin blick
som om tiden stannat
som om ingenting har hänt

som att inte förändrad
förtvivlad
förnedrad

viftar hon på sina tår

vill lära sig gå igen
smeka huden till extas

vara vacker
som det ljusare
inuti




Fri vers av Tina-sol
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 11:24



Bookmark and Share


  micke marin
nånting har hänt tänker jag, läsaren. nånting som inte fick hända. men hon viftar på tårna :) så bra!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol