Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spricka genom årstiderna

Plötsligt vår igen
vet inte hur det gick till

hösten sprang bort
kanske förbi

om vintern fortfarande gäckar
någonstans bakom ett hörn


Och det är inte livet
som sprungit bort eller förbi

Det är en lucka i tiden




Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-18 11:31



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänk den dag när luckan i tiden och livet kan fyllas med lycka, men var sak har sin tid...
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol