Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fanns en stund

Jag fanns en stund
som ett fånigt leende på mina läppar
ett sånt som levs i smyg
under en generad handflata

som du strök undan
och bemötte
med ditt allvar




Fri vers av Tina-sol
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-18 11:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Dubbelbottnad med starka känslor, mycket bra!
2009-01-20

  Blodros
här finns två berättelser i denna och du har lycktas separera dom och få med två känslor...snyggt!
2009-01-19

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2009-01-18

  micke marin
Me like! Du får fram känslan bra här.. stunden syns tydligt och du..
2009-01-18

  Mr Lindemann VIP
Verkligen en text att tycka om och ta till sig samt även tycka att den i sin enkelhet var mångbottnad och läsvärd!
2009-01-18

  Suzy med punkterna
Vilken underbar text. Applåder!
2009-01-18

  Maria Natasja
Mycket bra skrivet!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol