Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3


Sång 6

Såsom bladets
skiftning
livets bultande
källa
döljer

Så skall
mitt ord
orden dina
skydda













































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP