Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Själen föds på nytt





När Själen föds på nytt ur Kärlekens livmoder

& en Människa börjar glöda & andas igen

då går en glädjevind genom Skapelsen

tinar upp de frysta Sanningarna

som åter sjunger sin Frid

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 00:24



Bookmark and Share


  Lia-Lej
jag tror sanningens första ton är frihet... men sen blir det möjligtvis frid också! Vackert poetat!
2009-01-19

  mare VIP
Låter så ljuvligt !
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP