Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

Glasbordet splittrades
tusen bitars
explosion
inte en enda
skärva
var kvar
i sitt ursprung

Du skar
dig när vi samlade
ihop
bitarna

Men någonting
läkte
samtidigt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-19 12:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..ibland när det känns som jävligast, gryr något inom en. Oväntat, underbart !
Fint skrivit !
2009-01-19

  Svartsilver
vackert och djupt
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan