Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yes, jag har växt upp svarthårig och svår samt ibland mindre klok.


Bortglömda betongsäsonger

Ibland.
Ibland vill man bara trycka ansiktet mot gräsmattan.
Ner i jorden.
Hårt.
Tills marken ger med sig.
Få komma under.
Betongen.
Jag vet att jag talade om gräsmattan.
Men hudar.
Huden.
Långt ner i kall jord.

Ibland vill man.
Tonårsglitter över hemstadens folktomma gator.
GB-glassarna.
Lösgodiset.
Cigarettpapper som skickas runt.
Och lösgodiset in i tvångstvingade flickan.

Raklång på en gräsmatta.
Ner i jorden.
I en folktom hemstads stadspark.
Blommorna.
De prydligt planterade blommorna
suddas sakta
men säkert
bort.




Fri vers av TheaK
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 20:34



Bookmark and Share


  Vildaste
Denna sved till ordentligt.
puss
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

TheaK
TheaK