Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett troligt fängelsestraff !!

Du ringer du är full
du förväntar dig
att jag ska lyssna
att jag ska tycka synd om dig
som din mor gjorde i alla år

Men guess what
det gör jag inte
jag har lyssnat på dig hela min uppväxt
jag trodde på dig som barn
alla dom tusen gånger
du sa
jag ska aldrig dricka mer

Yeah sure !!

Nu vet jag att det du sa kommer aldrig att bli sant
jag får en stark lust
att åka hem till dig och
stampa på din hals
tills du inte längre andas

Det enda som stoppar mig
är kärleken till min familj
och ett troligt fängelsestraff ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 372 gånger
Publicerad 2004-05-29 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan