Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

½ + ½ = 1.000.000.000.000




åhhh

 

                      ähhhhh

 

         aaaahhhh

 

                                             mmmmmm


mmmm.....

 

                        jasså....

 

jaaaaaa



                                    jovisst



åhhhh såååååå....... ½



                                          ½ ah ah ah ah aaaaaaahhh


                         la la


nu går vi under.............................


                         vad skönt........ aaahhhhhhhhh...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP