Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för alltid....

Jag är så glad över att du finns,
du skulle bara ana.
Jag önskar du visste hur mycket du betyder för mig,
hur djupt inne i mitt hjärta du finns.
Du har funnits för mig så länge nu,
att jag kan läsa dina tankar. Kan du läsa mina?
jag är tvungen.
Men ingen kan få den kärlek,
som jag har till dig
Jag önskar du förstod,
hur mycket jag älskar dig....
Den dagen jag slutat älskar dig är den dagen jag dör...
än så länge är jag vid liv, du är mitt ros och jag e dina taggar för att skydda dig mot allt ont...
Du är för alltid....




Fri vers av Mumme
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-08-27 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme