Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mesta är världsligt

Det mesta är världsligt
som vinden du möter
och passerar genom

Gå med din raka rygg

möt den

låt den rufsa ditt hår

vidare nu
vidare

Det mesta är världsligt

Ligg inte sömnlös i natt




Fri vers av Tina-sol
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-20 11:50



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ett härligt flöde och framåtanda här, att sova gott och göra det bästa av dagen...
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol