Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotoalbumet

Hästen stegrar sig
ett mjukt litet djur kurar i ett skrymsle
över det frusna gräset kilar en råtta.

Kamerablixten belyste verkligheten

den försvinnande.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 13:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Det är en lycka att bläddra i gamla fotoalbum -
2009-01-21

  Ronny Berk
emotser med spänning bildbeviset ! klisterburken förvirrar mej ,
att hästar är råtträdda är en väl dokumenterad sanning...ska kolla diktarjagets utställningar, bläddra i albumet...
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP