Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommareftermiddag




Smeker dina sorgsna


ögon


med allt mitt skimmer


Eftermiddag på glasverandan


åska


Du besvarar med en kanonad


av lyssningsnära kyssar


där du vet att det


tar


Nakna i hällregnet


tvålar in varandra


lägger oss i gräset


älskar


så att solen


pulserar


sin stilla


exploderande magi


Blåklockor


betraktar oss & ler


En uggla hoar


fast det är dag


Kärleken


är vår lag.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 03:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vacker sommardag, samt bildspråk och bild till, applåder!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP