Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumla




blixtsmekt

solsmekt

innerligt sedd

spring över äng

hem & hopp i säng

vindsmekt

dagar då vi lekt

vårt liv

förlösta sår

förlösta murar

av skräck

& paranoia

månregn av sorg

nätter då vi bara

gick rakt in skogen

mumlandes böner

& besvärjelser

mantran av ömhet

vaknade till fåglakvitter

under nån gran

skrattandes

sprang till skogssjön

badade nakna

under kyssar & smek

paradisdagar som följde

då vi bara lekte skapade älskade

lagade våra älsklingsrätter

bjöd hem våra problemvänner

& gjöt balsam & fick dom att le igen

under bus på nattängarna

ministrar ville vara med

& tumla med oss

till slut

var vi ett stort

gäng av befriade

själar

som hoppade av

allting.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP