Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodin och den japanska texten är tagen ifrån Yoko Ishidas "Towa No Hana", introduktionslåten till animeserien "Ai Yori Aoshi". Det här är min vidareutveckling.


The Black Rose

Ano hi futari deatta no wa
Sekaijuu de ikudo me ni
Okita kiseki nano deshou?
Dare nii kansha sureba ii?

How could I become the one to recieve your love?
How unreal, such a bliss, so alien to me
This unimaginable feeling of being loved
Fate must have been blindfolded

Ah, anata no mirai ga
kito watashi niwa niauto
sou ienai yoru mo aru nakisou ni narukedou

Oh, precious one don't ever leave
Even the stray thought of losing you
Is an excruciating aching in my dark soul

Eien wo eien wo sugitemo asenai
Kaze no naka sorano shita matsuno
Shinjitara shinjitara anatano egao ga
Watashi no hana ni narukara...kitto

hold me close my dear, hold me close my dear, the heavens should best not interfere
Hold me close I fear, Hold me close I fear I might loose you
I'll always believe, I'll always believe, In a safe haven for us
You will always be near in my heart...my love





Fri vers av Banehallow
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 15:46



Bookmark and Share


  Ravn Hansen
En mycket fin dikt. Mycket känsla. Mycket omtyckt :)
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Banehallow
Banehallow