Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven till pågående målning med samma titel


med luren i handen är det bara jag som kan ringa

man kan fråga sig varför regnet
alltid smattrar utanför när
det är såhär

som om ovädret inuti inte var nog,
som om molnen fått spring i benen
efter att de så länge stilla stod

stenen i halsgropen trycker
mot svalget
(om jag reser på mig
slutar jag nog andas)
bakom ögonen pulserar blodet,
huden sväller lite
och så ful som jag är nu
har du nog aldrig sett mig förut

med luren i handen är det bara jag som kan ringa
(och kanske jag gör det snart)




Fri vers av jagdinglar
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 19:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det gäller att hitta det inre lugnet och det får man inte tills skänks

Stilla bara vara
Ifall du är orolig, låt inte oron styra din rastlöshet
Utan ta rast
2009-01-21

    Pistence
smygavgudar raderna:
"stenen i halsgropen trycker
mot svalget"
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar