Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord



Bara en drömmare

Kan få uppleva

En dröm gå i uppfyllelse




Övriga genrer av domino6
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 17:15



Bookmark and Share


    Maria Malm
Detta är fullständigt sant.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

domino6