Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftertanke



I den höstklara skymningen

Vandrar höstens karga strålar

Tafatt jag slår mot min ensamhets glaskupa

Jag minns hur mina fingrar

Skälvde av kärlek när jag ömt smekte din kind

Likt en blomma som öppnar sig för solen

Öppnade sig ditt sinne för mig

I ett ögonblick av själens frid

Till evigheten jag når




Fri vers av domino6
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

domino6