Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism





Jag vill se dig gråta

Se ditt ansikte naket och sårbart

Jag vill se dig förödmjukad

Höra dig tigga och be

Jag vill att du ska få känna på

Hur det är att längta så



Jag vill se dina ögon

Värka av kärlek

Känna din kropp

Famna för mer

Först då kan du förstå

Hur det är att älska så




Fri vers av domino6
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 13:28



Bookmark and Share


  Barfota utan strumpor och skor
Underbart skriven....
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

domino6