Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mrs Dalloway köper sina tulpaner själv

Jag känner mig som Mrs Dalloway
och köper mina tulpaner själv

men han säger att de är vackra
och säger samma sak om mig

Imorgon köper jag ännu en bukett




Fri vers av Tina-sol
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol