Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör mitt hjärta

du betydde mer..
mer än du trodde
mer än jag visste

kom tillbaka
om jag ber dig
om jag skriker så tyst som jag kan?
om jag viskar av mina lungors fulla kraft?

(försvinn inte)

kom tillbaka




Fri vers av amandalinnea
Läst 143 gånger
Publicerad 2009-01-23 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandalinnea