Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormvarning

det stormar i natten
såsom det aldrig har stormat förut

och mitt fönster är trasigt
så tavlorna mina blåser runt i rummet

snurrar och snurrar förbi
som små minnesfragment

speglarna står där de står
som om de väntade på att fånga något väsen

och ögon som jag har skapat, de blickar ner
blickar ner på mig med medlidande och annat

det stormar i natten
såsom det aldrig har stormat förut

och alla mina hyllor har vält
så historierna mina ligger i drivor på golvet

väntar och väntar på sin tid
på att få säga vad de har att berätta

(men jag öppnar bara upp mot natten, välkomnar stormen hitin,
så lägger jag mig stilla och blundar,blundar tills ilskan har lagt sig,
till tårar är allt som finns kvar, till tomhet är allt som finns kvar)



välkommen du storm
tag mig med dig




Fri vers av amandalinnea
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-01-24 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandalinnea