Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är dom i nöd och lust

Kvinnan sjöng vackert
gåsar på min hud
Gud var vittne

Talen var långa
lekarna många
kvinnorna vackra

Baren var gratis
dricksen var valfri
kön den var lång

Bingo var dansen
alla killar fick ett nummer
utan att spruta

Kvällen blev natt
nykter styrde ratt
vi sade godnatt






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-08-28 03:04



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Första versen gillar jag skarpt och det mesta av resten men näst sista versen vet jag inte om jag tycker "passar" in här,
lite konstig i sammanhanget men det är ju min känsla *ler*.
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan