Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återanvändning


Jag är din avgrund,
ditt svarta avloppshål –
Vräk bara på
med dina frustrationer och besvikelser
och all din bitterhets förtvivlan –
jag tål vad som helst
och skall konvertera dina besvikelsers alla spyor
till liv av odödligt slag
och outgrundliga mysterier,
då universums svarta hål
blott står för återuppståndelse.
Så skall alla dina nederlag
förbytas till triumfer,
och kärleken skall ensam finnas kvar
strålande i seren upphöjelse,
inför vilken alla skuggor skall försvinna,
då det svarta hålet vänt ut och in på sig själv
och som grodan till en prins
omvandlat sig till motsatsen:
ett ljus som genomsyrar allt.




Fri vers av The Bitch
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-23 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Bitch
The Bitch