Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjudan


Kom gärna in i mig
och stanna där för gott,
och du skall bli väl omhändertagen,
jag skall aldrig svika dig
men svepa in dig i mitt hår
och hålla dig i gott förvar
förvunnen åt min kärlek
och försvunnen i mitt långa hår.
Min kärlek skall du aldrig slippa,
ty det finns ej någon trognare än jag
när någon kommer till mig för att älskas.
Det sägs att skönheten är ett svart hål
som all hängivenhet försvinner ut igenom,
men genom mig omvandlas den
och multipliceras många gånger om –
det finns ej någon lönsammare affär
än kärlekens affärer,
och jag är en god förvaltare.





Fri vers av The Bitch
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Bitch
The Bitch