Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar dig en blodgivare

Jag önskar dig en blodgivare

Du är värd en sådan

för flödet och pulsen

Någon som verkligen följer med dig
på varenda resa genom ven och artär




Fri vers av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 12:52



Bookmark and Share


  Blodros
gillar tanken bakom denna text.

sen att du har hittat dom här orden för att föra fram tanken!!!
ordfyndigt!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol