Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni ligger i ruttnande höstlövshögar

Ser hur tiden förändrar oss.

Hur ni ligger i ruttnande höstlövshögar
och hur jag faktiskt vill kratta bort er en stund
för att orka andas

Och jag älskar ert färgsprakande vackra
men era livsval är inte mina beslut

Det är bara att tiden har förändrat oss
Det är bara det att jag inte behöver lyssna
till sånt som inte intresserar
till sånt jag inte förstår
till sånt jag inte vill vara en del av

så jag krattar undan
och är stolt över mina beslut




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol