Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på dåliga repriser

Det var väl Strindberg som sa
att livet bara är omtagningar

och det må va hänt
för den som gillar vanor

men jag är trött på dåliga repriser

Jag vill köra direktsändning




Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol