Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En näve i fyra kulörer

Varje söndagskväll
tömmer jag blister efter blister
Gör lådan tyngre
Fyller mina fack

Tömmer dem sedan
Näve efter näve
För att bli som dig
Dagligen en näve i fyra kulörer

Visst vet jag att inget händer
Men jag sväljer mina nävar
Och låtsas att jag är som dig




Fri vers av eman
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eman