Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittra floskler

Fyra år låter så fånigt
Men det utgör en femtedel
av mina samlade dagar

Hela mitt liv som vuxen

Nästan fem procent
av en kvinnas medellivslängd

Vi trodde oss kunna leva för evigt
Men på fyra år har vårt liv förflutit

Vi föddes leende
med navelsträngen runt halsen
Lungorna utanpå kroppen

Vi var redan döda.

Det är över
och Vi
har hamnat i helvetet

Men det var fint att vi försökte.




Fri vers av eman
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eman