Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann lycka

Så gick vi
ödets väg
och drunknade i varandra

Det var en skön död
i reinkarnationens tecken
återfödda
i sann lycka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-08-28 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan