Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

digga
digga
läget

ligga
ligga
lågt

älska
älska
reflektionen

snygg
snygg
du

skratta
skratta
lev längre

knulla
älska
knulla

vila
vakna
andas ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-08-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan