Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta

Ingen är viktigare
än vad man
låter dom vara

Dom som
förtjänar
viktighet
har
redan
fött
respekt

Ytlighet är
bara
illussion

Innanför
finns
något
äkta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-08-28 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan